Caminem junts per construir les línees que defineixin el nou Comitè


La gent de Belluguem-nos CGT a l'Ajuntament de Sant Celoni, estem disposats a lluitar i defensar amb fermesa un model basat en l'augment i garantia dels drets laborals i socials de tots els treballadors/res de l'Ajuntament.


Volem impulsar una alternativa de canvi que representi a tots els treballadors/res en el Comitè unitari de personal al marge del lloc de treball que s'ocupi.


Convidem a tots els treballadors/res que comparteixin els objectius d'igualtat i justícia social a sumar-se al nostre projecte.

CGT Belluguem-nos no és la candidatura del NO, és una candidatura que aposta pel SÍ:
- a la defensa del sector públic, jubilació als 65 anys, renovació i ampliació de les plantilles i supressió de les contractacions  d’empreses externes privades.
- al manteniment del poder adquisitiu.
- a la unitat sindical. Una mateixa lluita, un mateix objectiu.
- a la igualtat, mèrit i publicitat a l’accés dels llocs de treball.
- al reconeixement del treball fet.
- al compliment real de la llei de riscos laborals.
- a la conciliació de la vida laboral i familiar.
- a l’estabilitat laboral.

El teu SÍ és el nostre SÍ; vota'ns i creix amb nosaltres  !!!



Aquest sistema d’entendre la defensa dels drets dels treballadors/es està en constant creixement com ho demostra l’augment de representació obtinguda en molts ajuntaments i administracions, és l’opció majoritària a l’ Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat, Molins de Rei, Premià de Mar, Centelles, la Llagosta, Barcelona…