Procés electoral

El passat divendres 20 de maig es va constituir la Mesa i es va elaborar el calendari electoral que farà que aquest mes de juny es celebrin eleccions per a escollir els membres que han de formar part del Comitè d’empresa; òrgan representatiu i col·legiat del conjunt dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament. De forma unitària representa al conjunt de tots els treballadors i treballadores amb independència del lloc, categoria laboral, filiació sindical... per això s’anomena Comitè unitari del personal.

El Comitè unitari de personal ha d’estar format per 14 membres que han de ser elegits  pel vot de tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament;

5 membres elegits pels vots dels funcionaris,
6 membres elegits pels vots del personal laboral tècnics i administratiu,
3 membres elegits pels vots del personal laboral especialista i no qualificats.

Cadascun d’aquests tres col·lectius (funcionaris, tècnics i administratius, i especialistes i no qualificats) realitzarà la votació al col·legi electoral que la pertoqui fruit de la seva condició laboral i podrà escollir entre les candidatures que a s’hagin presentat per representar-los.

Les eleccions per a formar el nou Comitè unitari del personal seran el proper dia 21 de juny, de 12.00 a 16.00 hores , i el lloc per a exercir el vot serà la Sala de Plens de l’Ajuntament essent possible el votar per correu. Per poder garantir que el vot sigui secret, la secció sindical de la CGT – Belluguem-nos donant resposta a les peticions rebudes ha sol·licitat la col·locació d’una cabina electoral a la Sala de Plens.

Per aconseguir que el Comitè unitari del personal tingui una màxima representativitat cal que tots anem a votar. Estem treballant per oferir-vos el què volem fer, com ho volem fer i a què ens comprometem, per això el passat 18 de maig es va presentar davant del Departament de Treball de la Generalitat la constitució de la Secció sindical de la CGT a l’Ajuntament de Sant Celoni.

Si vols més informació de com funciona el procés d’elecció del Comitè Unitari del Personal o vols col·laborar amb la candidatura de la Secció sindical de la CGT, contacta amb nosaltres a belluguemnos@gmail.com